Veranderingen binnen de structuur van SKPH

Veranderingen binnen de structuur van SKPH 25 / juni

Wij hebben tijdens de Coronaperiode niet stilgezeten.

Er was het ontslag van Roger De Ridder als voorzitter die het na 12 jaar mee stopt, maar wel een bestuursfunctie blijft behouden. 

Wij wensen Roger alvast te bedanken voor zijn jarenlange toewijding voor onze club. Hij wordt opgevolgd door Hans Vanderheyden die reeds 26 jaar aan de club is verbonden in verschillende rollen (trainer, coördinator, Sportief verantwoordelijke en TVJO). Hij zal zijn functie opnemen vanaf 1 juli.

Verder zal er een injectie aan jeugdig enthousiasme volgen in de schoot van het bestuur en de cellenstructuur. Nieuwe ideeën, nieuw elan. Prioriteit wordt een communicatieverantwoordelijke die er zal voor zorgen dat alle kanalen van de pers op tijd en stond en correct geïnformeerd worden.

Verder gaan we werk maken van alle werkcellen binnen SKPH die grondig hervormd zullen worden. Dit is noodzakelijk voor de goede gang van zaken binnen de club om een doorstart te nemen na 3 jaar fusie. De club zal op een moderne manier geleid worden door specialisten op elk gebied en door mensen die de club een warm hart toedragen. Het bestuur zal transparant zijn naar binnen en buiten de club. Deze mix moet van SKPH een moderne voetbalclub met een professionele werking maken waar het vooral tof is om toeven.

Volg alle ontwikkelingen verder op onze infokanalen.