Talentendag

Talentendag 13 / mrt

Goesting om je voetbalkunstjes te laten zien:

De SKPH talentdagen zijn de ideale gelegenheid om je “voetbalgoetsing” bot te laten vieren.

Speel je de pannen van het dak of wil je graag je kunstjes laten zien in heel Vlaanderen?

SKPH geeft je de kans om voetbal te ontdekken op interprovinciaal niveau. Gediplomeerde trainers geven je een “SKPH got talent” ervaring. Op basis van deze ervaring nodigen we je mogelijks uit voor “the battles” tijdens een team training.

Wie: alle jeugdige talent van 6 tem 12 jaar ( jongens / meisjes / X)

Wanneer: Zondag 21 maart van 10:00 tem 11:30

Hoe: speelse activiteiten gebaseerd op technische en motorische vaardigheden (gebaseeerd op trainersschool Voetbal Vlaanderen)

Waar: Site Vroembos, Pepingen

Georganiseerd door:

SK Pepingen Halle is een recente fusievoetbalclub in de regio Pajottenland - Zennevallei. De vereniging biedt voetbalactiviteiten aan op nationaal en regionaal niveau zonder onderscheid te maken in gender, nationaliteit en cultuur.

Via het voetbal willen we de mogelijkheid bieden aan elkéén uit de regio om deel te nemen aan sociale en sportieve activiteiten. Hierbij blijven we trouw aan ons typisch Vlaams karakter en delen we deze graag met iedereen.

De ambitie van de fusieclub SK Pepingen-Halle is om binnen de regio Pajottenland - Zennevallei de mogelijkheid te bieden om aan voetbalactiviteiten deel te nemen en te beleven op een niveau aangepast aan de individuele kwaliteiten en talenten van ieder:

· Binnen de club op niveau 2de Amateur en interprovinciaal niveau

· Door samenwerkingen met OHL, op elite niveau en HO Huizingen op provinciaal niveau)

· Recreatief voor heren en dames

 

Schrijf je HIER in